fbpx

Çmimi 64,829 

  • Sipërfaqja totale67.16 m2
  • Sipërfaqja neto56.95 m2
  • Sipërfaqja e përbashkët10.21 m2
  • Verandë23.80 m2
  • Tipologjia1+1
  • OrientimiLindje

Apartament 1+1 me orientim nga Lindja, ndodhet në katin 0 të Godinës 5. Shtëpi moderne me super organizim dhe hapësira të mirëshfrytëzuara. Pozicionimi në katin 0 jep mundësinë e shfrytëzimit të pjesës së verandës, duke e bërë një apartament shumë të pëlqyer.

Ndrysho katin