fbpx

Çmimi 72,900 

 • Sipërfaqja totale67.34 m2
 • Sipërfaqja neto57.10 m2
 • Sipërfaqja e përbashkët10.24 m2
 • Verandë23.80 m2
 • Tipologjia1+1
 • OrientimiLindje

Apartament 1+1 i cili ofron hapësira shumë funksionale, çka e bën shumë të lehtë mobilimin e tij. Hapësirat e ambienteve janë tepër komode për një jetesë cilësore, duke ofruar dhe akses në verandë. Orientimi i apartamentit është nga Lindja.

Apartament me të njejtën tipologji e gjeni në:

Katin 0Katin 0

Ndrysho katin

3-min

NDËRTUESI

Progeen shpk është një shoqëri ndërtimi e themeluar në vitin 2013 e cila kryen veprimtarinë e saj si investitore në tregun e godinave të banimit por edhe si kontraktore e përgjithshme me referenca të shkëlqyera punësh për shoqëri e organizata ndërkombëtare.

KONTAKT

Progeen shpk
shitje@progeen.com
+355 69 241 6615
+355 69 707 1246

Zyrat: Rr. Shyqyri Bërxolli,
Pallati Intercosat. Ap.36B. Tiranë / Albania”

Na kontaktoni

  Pranoj që të dhënat e mësipërme të ruhen.

  BROSHURA

  © 2022 Progeen shpk. All Rights Reserved.

  Made by BePro