fbpx

Çmimi 75,776 

 • Sipërfaqja totale93.55 m2
 • Sipërfaqja neto79.33 m2
 • Sipërfaqja e përbashkët14.22 m2
 • Tipologjia2+1
 • Kati2
 • OrientimiPerëndim

Apartament 2+1 me pamje nga brenda kompleksit të Godinës 5, tek Univers City. Shtëpia është e organizuar nga dy dhoma gjumi, dy tualete dhe një ambient dite për gatim dhe ndenje.

Apartament me të njejtën tipologji e gjeni në:

Katin 1Katin 2Katin 3Katin 4Katin 5Katin 6Katin 1

Harta e katit

Ndrysho katin

3-min

NDËRTUESI

Progeen shpk është një shoqëri ndërtimi e themeluar në vitin 2013 e cila kryen veprimtarinë e saj si investitore në tregun e godinave të banimit por edhe si kontraktore e përgjithshme me referenca të shkëlqyera punësh për shoqëri e organizata ndërkombëtare.

KONTAKT

Progeen shpk
shitje@progeen.com
+355 69 241 6615
+355 69 707 1246

Zyrat: Rr. Shyqyri Bërxolli,
Pallati Intercosat. Ap.36B. Tiranë / Albania”

Na kontaktoni

  Pranoj që të dhënat e mësipërme të ruhen.

  BROSHURA

  © 2022 Progeen shpk. All Rights Reserved.

  Made by BePro