fbpx

Çmimi 55,210 

  • Sipërfaqja totale67.34 m2
  • Sipërfaqja neto57.10 m2
  • Sipërfaqja e përbashkët10.24 m2
  • Tipologjia1+1
  • Kati2
  • OrientimiLindje

Apartamenti 1+1 tek projekti Univers City. Planimetri shumë e rregullt dhe praktike, me orientim Lindje.

Apartament me të njejtën tipologji e gjeni në:

Katin 7Katin 4

Ndrysho katin