fbpx

Çmimi 53,250 

  • Sipërfaqja totale64.94 m2
  • Sipërfaqja neto55.07 m2
  • Sipërfaqja e përbashkët9.87 m2
  • Tipologjia1+1
  • Kati3
  • OrientimiJug

Apartamenti 1+1 tek Univers City. Një apartament modern me planimetri të rregullt dhe të mirëorganizuar. Hapësira e rregullt e apartamentit e bën shumë të thjeshtë mobilimin e tij.

Apartament me të njejtën tipologji e gjeni në:

Katin 2Katin 7Katin 6Katin 5Katin 4Katin 1

Ndrysho katin