fbpx

Çmimi 49,790 

  • Sipërfaqja totale60.73 m2
  • Sipërfaqja neto51.50 m2
  • Sipërfaqja e përbashkët9.23 m2
  • Tipologjia1+1
  • Kati4
  • OrientimiJug

Apartamenti 1+1 tek Univers City. Një apartament i mirëorganizuar dhe i mirëndriçuar. I organizuar nga një ambient gatimi/ndenje, një dhomë gjumi dhe një tualet.

Apartament me të njejtën tipologji e gjeni në:

Katin 7Katin 2Katin 1

Ndrysho katin