fbpx

Çmimi 53,250 

  • Sipërfaqja totale64.94 m2
  • Sipërfaqja neto55.07 m2
  • Sipërfaqja e përbashkët9.87 m2
  • Tipologjia1+1
  • Kati4
  • OrientimiJug

Apartament 1+1 në kompleksin Univers City. Ky apartament është i organizuar nga një ambient dite për gatim dhe ndenje, një dhomë gjumi dhe një tualet.

Apartament me të njejtën tipologji e gjeni në:

Katin 2Katin 7Katin 6Katin 5Katin 3Katin 1

Ndrysho katin