fbpx

Çmimi 74,870 

  • Sipërfaqja totale91.31 m2
  • Sipërfaqja neto77.43 m2
  • Sipërfaqja e përbashkët13.88 m2
  • Tipologjia2+1
  • Kati5
  • OrientimiLindje

Apartament 2+1 në projektin Univers City. I mirëorganizuar duke shfrytëzuar të gjitha hapësirat. I ndarë në dy dhoma gjumi, një tualet dhe një ambient dite për gatim dhe ndenje.

Apartament me të njejtën tipologji e gjeni në:

Katin 7Katin 2Katin 1

Ndrysho katin