fbpx

Çmimi 74,870 

  • Sipërfaqja totale91.31 m2
  • Sipërfaqja neto77.43 m2
  • Sipërfaqja e përbashkët13.88 m2
  • Tipologjia2+1
  • Kati7
  • OrientimiLindje

Apartament 2+1 në projektin Univers City. Një apartament i mirëorganizuar, me dy dhoma gjumi, dy tualete dhe një ambient dite.

Apartament me të njejtën tipologji e gjeni në:

Katin 5Katin 2Katin 1

Ndrysho katin