fbpx

Çmimi 52,758 

  • Sipërfaqja totale67.34 m2
  • Sipërfaqja neto57.10 m2
  • Sipërfaqja e përbashkët10.24 m2
  • Tipologjia1+1
  • Kati7
  • OrientimiLindje

Apartament 1+1 në projektin Univers City. Një apartament komod, me super organizim për një jetesë sa më praktike dhe të rehatshme.

Apartament me të njejtën tipologji e gjeni në:

Katin 4Katin 2

Ndrysho katin