fbpx

Çmimi 46,757 

  • Sipërfaqja totale64.94 m2
  • Sipërfaqja neto55.07 m2
  • Sipërfaqja e përbashkët9.87 m2
  • Tipologjia1+1
  • Kati2
  • OrientimiJug

Apartament 1+1 tek Univers City. Një nga apartamentet më të pëlqyera 1+1, me një planimetri të rregullt dhe komode. Apartamenti është me orientimin Jugu.

Apartament me të njejtën tipologji e gjeni në:

Katin 7Katin 6Katin 5Katin 4Katin 3Katin 1

Ndrysho katin