fbpx

Çmimi 57,383 

  • Sipërfaqja totale52.03 m2
  • Sipërfaqja neto45.72 m2
  • Sipërfaqja e përbashkët6.31 m2
  • Verandë35.90 m2
  • Tipologjia1+1
  • OrientimiLindje

Apartament 1+1 i cili ofron hapësira shumë funksionale, çka e bën shumë të lehtë mobilimin e tij. Hapësirat e ambienteve janë tepër komode për një jetesë cilësore, duke ofruar dhe akses në verandë. Orientimi i apartamentit është nga Jug-Lindja.

Ndrysho katin