fbpx

Çmimi 80,622 

  • Sipërfaqja totale98.32 m2
  • Sipërfaqja neto86.39 m2
  • Sipërfaqja e përbashkët11.93 m2
  • Tipologjia2+1
  • Kati2
  • OrientimiLindje

Apartament 2+1 me një planimetri shumë të rregullt. Hyrja e apartamentit në korridorin e dhomave të gjumit ofron privatësi në ambientin e ditës. Apartamenti është i përbërë nga dy dhoma gjumi, dy tualete dhe një ambient dite.

Apartament me të njejtën tipologji e gjeni në:

Katin 5Katin 6Katin 1Katin 3

Ndrysho katin