fbpx

Çmimi 76,415 

  • Sipërfaqja totale93.19 m2
  • Sipërfaqja neto81.88 m2
  • Sipërfaqja e përbashkët11.31 m2
  • Tipologjia2+1
  • Kati3
  • OrientimiPerendim

Apartament 2+1 shumë i përshtatshëm për familje. Planimetri e rregullt dhe mjaft komode, me orientim Veri-Perëndim.

Apartament me të njejtën tipologji e gjeni në:

Katin 4Katin 5Katin 6Katin 7

Ndrysho katin