fbpx

Çmimi 76,205 

 • Sipërfaqja totale89.65 m2
 • Sipërfaqja neto78.77 m2
 • Sipërfaqja e përbashkët10.88 m2
 • Tipologjia2+1
 • Kati3
 • OrientimiPerendim

Apartamenti 2+1 ne katin e 3 të Godinës 3. Me orientim Veri-Perëndim-Jug, është i organizuar nga dy dhoma gjumi, dy tualete, ku një prej tyre është më dritare, si dhe me një ambient dite, ku është pjesa e dhomës së ndenjes dhe kuzhina.

Harta e katit

Ndrysho katin

3-min

NDËRTUESI

Progeen shpk është një shoqëri ndërtimi e themeluar në vitin 2013 e cila kryen veprimtarinë e saj si investitore në tregun e godinave të banimit por edhe si kontraktore e përgjithshme me referenca të shkëlqyera punësh për shoqëri e organizata ndërkombëtare.

KONTAKT

Progeen shpk
shitje@progeen.com
+355 69 241 6615
+355 69 707 1246

Zyrat: Rr. Shyqyri Bërxolli,
Pallati Intercosat. Ap.36B. Tiranë / Albania”

Na kontaktoni

  Pranoj që të dhënat e mësipërme të ruhen.

  BROSHURA

  © 2022 Progeen shpk. All Rights Reserved.

  Made by BePro