fbpx

Çmimi 80,622 

  • Sipërfaqja totale98.32 m2
  • Sipërfaqja neto86.39 m2
  • Sipërfaqja e përbashkët11.93 m2
  • Tipologjia2+1
  • Kati5
  • OrientimiLindje

Apartament 2+1 në katin e pestë tek Univers City. I përbërë nga dy dhoma gjumi, dy tualete dhe një ambient gatimi dhe ndenje. Apartamenti ka një hyrje shumë të favorshme duke krijuar privatësinë dhe ndare apartamentin nga ambienti i ditës me atë të natës.

Apartament me të njejtën tipologji e gjeni në:

Katin 6Katin 1Katin 2Katin 3

Harta e katit

Ndrysho katin