fbpx

Çmimi 57,252 

  • Sipërfaqja totale69.82 m2
  • Sipërfaqja neto61.35 m2
  • Sipërfaqja e përbashkët8.47 m2
  • Tipologjia1+1
  • Kati8
  • OrientimiLindje

Apartamenti 1+1 në shitje tek Univers City. Apartamenti është i përbërë nga një dhomë gjumi dhe një tualet, një ambient gatimi dhe një ballkon në qendër të apartamentit.

Apartament me të njejtën tipologji e gjeni në:

Katin 3Katin 4Katin 2

Ndrysho katin