fbpx

Çmimi 57,252 

  • Sipërfaqja totale69.82 m2
  • Sipërfaqja neto61.35 m2
  • Sipërfaqja e përbashkët8.47 m2
  • Tipologjia1+1
  • Kati2
  • OrientimiLindje

Apartament 1+1 në shitje në katin e dytë të banimit në godinën 3. Apartamenti është mjaft praktik dhe ka një planimetri të rregullt me orientim Jug-Lindje.

Apartament me të njejtën tipologji e gjeni në:

Katin 3Katin 6

Ndrysho katin