fbpx

Çmimi 74,546 

  • Sipërfaqja totale90.91 m2
  • Sipërfaqja neto79.88 m2
  • Sipërfaqja e përbashkët11.03 m2
  • Tipologjia2+1
  • Kati2
  • OrientimiPerendim

Apartament 2+1 në shitje, një planimetri shumë komode dhe e rregullt. Apartament i përbërë nga dy dhoma gjumi, dy tualete dhe një ambient për gatimin dhe ndenje, me dalje në ballkon.

Apartament me të njejtën tipologji e gjeni në:

Katin 8Katin 3Katin 4Katin 6

Ndrysho katin