fbpx

Çmimi 74,554 

  • Sipërfaqja totale90.92 m2
  • Sipërfaqja neto79.89 m2
  • Sipërfaqja e përbashkët11.03 m2
  • Tipologjia2+1
  • Kati3
  • OrientimiPerendim

Apartamenti 2+1 në kompleksin Univers City. Apartament me një planimetri shumë të rregullt dhe komode, me dy dhoma gjumi dhe dy tualete.

Apartament me të njejtën tipologji e gjeni në:

Katin 8Katin 4Katin 6Katin 2

Ndrysho katin