fbpx

Çmimi 74,554 

  • Sipërfaqja totale90.92 m2
  • Sipërfaqja neto79.89 m2
  • Sipërfaqja e përbashkët11.03 m2
  • Tipologjia2+1
  • Kati6
  • OrientimiLindje

Ky apartament 2+1 është në katin e gjashtë tek Univers City. Planimetria e tij është e përbërë nga dy dhoma gjumi, dy tualete dhe një ambient gatimi dhe ndenje. Me orientim Veri-Perëndim.

Apartament me të njejtën tipologji e gjeni në:

Katin 8Katin 3Katin 4Katin 2

Ndrysho katin