fbpx

Objektet e ndërtuara nga shoqëria Progeen janë në fazat fillestare të ndërtimit. Periudha e ndërtimit është 2022–2026

Duke qenë se godinat janë në ndërtim, nuk kanë ende hipotekën. Në përvojën tonë të mëparshme, pas daljes së lejes së shfrytëzimit, dalja e çertifikatës së pronësisë vonon 2-3 muaj.

Godinat e banimit në Univers City kanë 6 kate banimi dhe 2 kate me ambiente komerciale në godinën 1, 7 kate banimi dhe një kat me ambiente komerciale në godinën 2, si dhe një kat parkimi nëntokësor të përbashkët për të dyja godinat.

Apartamentet 1+1 variojnë nga 56-70 m2.

Apartamentet 2+1 variojnë nga 85-119 m2

Apartamentet 3+1 variojnë nga 147-161 m2.

Postet e parkimit blihen veç apartamentit. Ato ofrohen me çmim preferencial për banorët.

Po. Kemi apartamente  në kompleksin rezidencial Tirana Uptown tek rruga 5 Maji (uptown.progeen.com).

Po, kemi bashkëpunim me Credins Bank ku ofrohet financimi i kredisë deri në masën 70% duke përdorur apartamentin e rezervuar si kolateral.

Progeen ofron plane të arsyeshme pagesash për rezervimin e apartamenteve sipas një skeduli që progreson me progresin e ndërtimit. Ju mund ta shihni në detaja duke klikuar këtu (link tek plani I pagesave)

Çmimi i apartamenteve është 740 Euro/m2

3-min

NDËRTUESI

Progeen shpk është një shoqëri ndërtimi e themeluar në vitin 2013 e cila kryen veprimtarinë e saj si investitore në tregun e godinave të banimit por edhe si kontraktore e përgjithshme me referenca të shkëlqyera punësh për shoqëri e organizata ndërkombëtare.

KONTAKT

Progeen shpk
shitje@progeen.com
+355 69 241 6615
+355 69 707 1246

Zyrat: Rr. Shyqyri Bërxolli,
Pallati Intercosat. Ap.36B. Tiranë / Albania”

Na kontaktoni

    Pranoj që të dhënat e mësipërme të ruhen.

    BROSHURA

    © 2022 Progeen shpk. All Rights Reserved.

    Made by BePro