fbpx

A ja vlen të investosh në prona me çmimet në rritje?

Edhe pse çmimet rriten dhe bashkë me to edhe shqetësimi për rritjen e çmimeve të ndërtimit në Tiranë, investimi në prona të paluajtshme mbetet një investim për t’u menduar seriozisht sepse mund të sjellë shumë para në llogarinë tuaj bankare.   Po ju listojmë disa nga arsyet më të rëndësishme pse ja vlen të investoni

Univers City Masterplan 1

PROGEEN SHPK, INVESTITOR NË UNIVERS CITY

Projekti “Univers City” është ideuar si një kompleks rezidencial i kompletuar me çdo infrastrukturë brenda saj për t’u kompletuar si një qytezë e re shumë pranë qendrës së Tiranës.   Progeen do të ndërtojë 8 godina banimi 7 dhe 9 katëshe si pjesë e kompleksit në tërësi, duke ofruar apartamente me çmim të reduktuar në një nga

RINOVIMI I SHTËPISË: “BËJE VETË” APO PAGUAJ NJË PROFESIONIST?

Për projekte të vogla dhe të thjeshta, “bëje vetë” mund të funksionojë. Për projekte të ndërlikuara dhe të rrezikshme, telefononi një profesionist. Ka diçka tërheqëse në idenë “Bëje Vetë” të një projekti të rinovimit të shtëpisë. Duke u marrë me një punë vetë, ju mund të kurseni para në kostot e punës dhe të shijoni

5 DOBITË E IZOLIMIT AKUSTIK

5 DOBITË E IZOLIMIT AKUSTIK

Për shumë prej nesh, shtëpia jonë është vendi më i mirë për t’u larguar nga bota e jashtme dhe për t’u relaksuar. Për ata të cilët nuk jetojnë në një vend larg qytetit, ndotja akustike brenda dhe jashtë mund t’jua bëjë qëndrimin në shtëpi tepër të pakënaqshëm. Çdo familje do të përjetojë forma të ndryshme

PSE APARTAMENTET E REJA I KANË TUALETET PA DRITARE

Nëse jeni duke kërkuar një shtëpi, apo keni blerë një të tillë kohët e fundit, me shumë mundësi e keni bërë këtë pyetje shpesh herë. Në pallatet e ndërtuar gjatë regjimit socialist, pothuaj të gjithë apartamentet kanë pasur dritare dhe lind natyrshëm lind pyetja pse tualetet në apartamentet e reja nuk i kanë më ato?

PSE JANË RRITUR ÇMIMET E APARTAMENTEVE NË TIRANË?

Sa prej nesh që kemi blerë shtëpi së fundmi apo po kërkojmë një të tillë kemi thënë me vete: Pse nuk u kujtova para 10 vitesh kur ishin të paktën 30% ose 40% më lirë? Pse çmimet e apartamenteve rriten kaq shumë në Tiranë, kur të ardhurat nuk e pasqyrojnë të njëjtën rritje? Gjithashtu si

8 GJËRAT QË DUHET TË KONSIDERONI KUR BLINI NJË APARTAMENT

Nëse jetoni me qira prej disa vitesh apo jeni një familje e re, me shumë mundësi jeni duke konsideruar blerjen e një shtëpie. Si një prej vendimeve me angazhim të konsiderueshëm financiar, ai kërkon kohën e mjaftueshme dhe analizë një të hollësishme të të gjithë variablave që kanë të bëjnë me të. Më poshtë janë

3-min

NDËRTUESI

Progeen shpk është një shoqëri ndërtimi e themeluar në vitin 2013 e cila kryen veprimtarinë e saj si investitore në tregun e godinave të banimit por edhe si kontraktore e përgjithshme me referenca të shkëlqyera punësh për shoqëri e organizata ndërkombëtare.

KONTAKT

Progeen shpk
shitje@progeen.com
+355 69 241 6615
+355 69 707 1246

Zyrat: Rr. Shyqyri Bërxolli,
Pallati Intercosat. Ap.36B. Tiranë / Albania”

Na kontaktoni

    Pranoj që të dhënat e mësipërme të ruhen.

    BROSHURA

    © 2022 Progeen shpk. All Rights Reserved.

    Made by BePro