fbpx

Kompleksi rezidencial

Univers City

Univers City ndodhet në zonën e Laknasit, vetëm 2 minuta nga QTU, shumë pranë autostradës Tiranë Durrës. Vetëm 7.3km dhe 15 minuta larg sheshit Skënderbej, ky kompleks banimi ofron mundësi aksesi në metropol dhe gjithashtu mundësinë e një jetese të qetë larg ngarkesës së kryeqytetit. Univers City është konceptuar si një qytet universal i kompletuar me të gjitha facilitetet e nevojshme për të përmbushur të gjitha nevojat dhe komoditetet e çdo familjeje.
Kompleksi rezidencial ndodhet shumë pranë (vetëm 2 minuta) larg njërës nga qendrave tregtare më të mëdha në vend, QTU (Qendra Tregtare Univers) e cila ofron dyqanet e nevojshme për ju si supermarkete, dyqane veshjesh, bar e restorant, arredimi shtëpiak, kinema, etj.
Eksploroni mundësinë e të jetuarit në një zonë të qetë dhe komode.
Masterplan 1 Univers City

Avantazhet e “Univers City”

Kompleksi ndodhet në një zonë tejet të favorshme për këdo që dëshiron të jetojë në një lagje moderne por larg zhurmës së kryeqytetit. Një pozitë ideale për këdo që kërkon një apartament komod i rrethuar nga të gjitha facilitetet e nevojshme për të gjitha moshat e nevojat. Brenda në kompleks do të ndërtohen:

Shkollë dhe Kopësht publik

Nuk do të keni pse të shqetësoheni se ku do të shkollohen dhe edukohen fëmijët tuaj dhe për sigurinë e tyre pasi brenda në kompleks do të ndërtohet një shkollë dhe kopësht publik me standardet më të larta dhe siguri.

Qendër shëndetësore

Ne do të kujdesemi për shëndetin tuaj duke ndërtuar brenda objektit një qendër shëndetësore me parametrat më të larta në shërbimin tuaj. Shëndetësi e siguruar pranë jush pa u shqetësuar për distancën e spitaleve.

Njësi të ndryshme shërbimi

Fusha sportive, hapësira të gjelbra, 3 kënde sportive të standardeve më të larta të dedikuara aktivitetit fizik për banorët e kompleksit, ndër më të mëdhatë në vend.

Kënde lojërash për fëmijët

Hapësira të veçanta ku fëmijët tuaj të socializohen e të argëtohen dhe ku ju mund të kaloni kohë familjarisht.

Hapësira për parkim

Duke iu larguar stresit të metropolit se ku do të parkoni makinën tuaj, Univers City ofron hapësira për parkim nëntokësor të cilësisë më të lartë dhe të siguruar për mjetin tuaj.

Siguria

Përsa i përket sigurisë, objekti do të ruhet 24 orë në 7 ditë duke ju siguruar paqe të mendjes dhe siguri që shtëpia, familja dhe ambjenti rreth jush të jetë ndër më të sigurtët në Shqipëri.

Akses me Qendrën e Tiranës

Për akses më të lehtë me qendrën e Tiranës, Univers City do të ketë linjën e saj të urbanit çdo 10 minuta me sheshin Skënderbej.

VENDNDODHJA

TERMOIZOLIMI

TEMPERATURA TË NORMALIZUARA PËR ÇDO STINË TË VITIT.

SISTEM KOMPLEKS

Termoizolimi në godinat e banimit të projektit Univers City përbëhet nga sisteme të ndërthurura inxhinierike ku aplikohet muraturë e dyfishtë me një shtresë leshi guri të dendur (100kg/m3) midis për izolim termik dhe akustik ndërmjet apartamenteve.

SISTEMI KAPOTË

Vendosur mbi sistemin struktural me tullë, dizenjuar me teknikë të lartë inxhinierike, sistemi kapotë siguron izolim të lartë termik për të rregulluar në ambjentet e brendshme temperaturën nga kushtet e jashtme klimaterike.

IZOLIMI AKUSTIK

Njëra nga arsyet më të mëdha pse dikush zgjedh të blejë një apartament në Univers City është sepse dëshiron të jetë shumë pranë metropolit ku është qendra më e madhe e aktivitetit të biznesit dhe mundësive të shumta, por gjithashtu dëshiron edhe rehatinë e qetësinë e periferisë. Siguria e izolimit akustik nëpërmjet muraturës së dyfishtë me një shtresë lesh guri ndërmjet apartamenteve mundëson izolim edhe më të lartë për të siguruar privatësinë brenda apartamentit tuaj nga fqinjët apo zhurmat e jashtme. Gjithashtu aplikohet edhe dyshemeja notuese me nje membranë zë-izoluese për izolimin e zhurmave që transmetohen nëpërmjet soletës, kolonave dhe elementeve të tjerë strukturorë. Sistemi i izolimit akustik synon eliminimin e zhurmave deri ne nivelin 70 dBA(decibel). Kompania ka përdorur një sërë zgjidhjesh inxhinierike për të adresuar tipet e ndryshme të zhurmave si më poshtë:

DETAJE

TË TJERA


VENTILIM INDIVIDUAL
Në Univers City, cdo apartament është pjesë e një sistemi të pavarur ventilimi në banjo dhe kuzhina për të mënjanuar erërat e pakëndshme që vijnë nga apartamentet e tjera apo hapësirat e përbashkëta.
sistemi i kondicionimit

SISTEMI I KONDICIONIMIT
Hapësirë e dedikuar për pozicionimin e paisjeve multisplit. Çdo apartament do të ketë hapësirën e tij të përcaktuar në projekt duke lënë të lirë ballkonet dhe fasadën.
ASHENSORËT

ASHENSORËT
Objekti ka dy shkallë të cilat janë të pajisura me nga një ashensor. Hyrja për në hapësirën e shkallëve nga korridori i kateve bëhet nëpërmjet derës me dorezë, ndërsa për të dalë nga shkallët në korridorin e kateve duhet çelësi.
AKSESI

AKSESI
Askush nuk është i disavantazhuar në Kompleksin Univers City. Godinat kanë akes për personat me aftësi të kufizuar nëpërmjet rampave, hapësirave të posaçme të parkimit etj. Kjo infrastrukturë përkthehet automatikisht edhe në lehtësi për karrocat e fëmijëve.
DYERT / DRITARET

DYERT / DRITARET
Dritaret plastike me dopio xham termik 6mm, të mbushura me gaz argon 90%, me profile plastike termike 70 mm kanë koeficent shumë të ulët të përcjelljes termike. Dyert e jashtmë të apartamenteve janë të mbushura me një shtresë leshi guri të dendur për izolim më të mirë akustik e termik.
INFRASTRUKTURA E KOMPLEKSIT

INFRASTRUKTURA E KOMPLEKSIT
Kompleksi është projektuar me infrastrukturë të brendshme dhe sistemime të cilat do t'i ofrojnë banorëve të këtij kompleksi të gjitha facilitetet e nevojshmje për të kaluar kohë me familjen ose për aktivitete fizike të ndryshme ku vlen të përmendim një park të madh qendror, pista sportive, kënde lojërash, kënde sportive, ambiente komerciale, shkollë e kopësht, etj.
INFRASTRUKTURA PERRETH

INFRASTRUKTURA PERRETH
Kompleksi ndodhet në një zonë ku ka në afërsi të gjitha facilietet rezidenciale si qendra tregtare QTU, shkollë, kopësht, qendra shëndetësore, stacion autobusësh, stacion treni dhe çdo gjë tjetër të nevojshme për një jetesë komode.
ARKITEKTURA

ARKITEKTURA
Fasada e godinës do të ketë ngjyra neutrale me kontrast të butë për t’i mbijetuar ndryshimeve të trendëve të kohës. Dritaret e vetratat janë të stilit francez të cilat lejojnë ndriçim të mjaftueshëm në ambient por duke penalizuar sa më pak mobilimin e përreth tyre. Kangjellat dekorative dhe parapetet metalike të ballkoneve janë projektuar si zgjidhje e veçantë arkitektonike, si edhe elementë sigurie për të gjitha moshat.
PLANIMETRITË

PLANIMETRITË
Rezidenca është e përbërë nga apartamente 1+1, 2+1 dhe 3+1. Hapësirat janë të optimizuar për shfrytëzim sa më të mirë dhe të mirë-organizuara.
3-min

NDËRTUESI

Progeen shpk është një shoqëri ndërtimi e themeluar në vitin 2013 e cila kryen veprimtarinë e saj si investitore në tregun e godinave të banimit por edhe si kontraktore e përgjithshme me referenca të shkëlqyera punësh për shoqëri e organizata ndërkombëtare.

KONTAKT

Progeen shpk
shitje@progeen.com
+355 69 241 6615
+355 69 707 1246

Zyrat: Rr. Shyqyri Bërxolli,
Pallati Intercosat. Ap.36B. Tiranë / Albania”

Na kontaktoni

    Pranoj që të dhënat e mësipërme të ruhen.

    BROSHURA

    © 2022 Progeen shpk. All Rights Reserved.

    Made by BePro