fbpx

kushtet e blerjes

Progeen aplikon një plan pagesash të arsyeshëm për shitjen e apartamenteve gjatë fazës së ndërtimit ku këstet e pagesës progresojnë me progresin e ndërtimit. Plani i pagesave është si më poshte:
 • 40% e vlerës me nënshkrimin e kontratës dhe përfundimin e kuotës 0.0
 • 20% e vlerës me përfundimin e strukturës beton-arme
 • 20% e vlerës me përfundimin e muraturës
 • 16% e vlerës me përfundimin e suvatimeve (momenti kur bëhet zgjedhja e pllakave, parketit, dyerve të brendshme etj)
 • 4% me dorëzimin e çelësave ose hipotekës.
Ky modalitet pagesash është përcaktuar i tillë për ti dhënë të dyja palëve garancitë respektive. Përveç planit standard, Progeen shpk është e hapur për të diskutuar më shumë lidhur me planin e pagesave që i përshtatet sa më shumë çdo rasti specifik.

MundËsi Financimi deri në 70%

Progeen shpk në bashkëpunim me Banken Credins ofron edhe mundësinë e blerjes së apartamentit pa kolateral me financim deri ne 70%. Mos hezitoni të kontaktoni me përfaqësuesit tanë të shitjeve për më shumë informacion në numrat +355 69 241 6615 dhe +355 68 80 42 004

3-min

NDËRTUESI

Progeen shpk është një shoqëri ndërtimi e themeluar në vitin 2013 e cila kryen veprimtarinë e saj si investitore në tregun e godinave të banimit por edhe si kontraktore e përgjithshme me referenca të shkëlqyera punësh për shoqëri e organizata ndërkombëtare.

KONTAKT

Progeen shpk
shitje@progeen.com
+355 69 241 6615
+355 69 707 1246

Zyrat: Rr. Shyqyri Bërxolli,
Pallati Intercosat. Ap.36B. Tiranë / Albania”

Na kontaktoni

  Pranoj që të dhënat e mësipërme të ruhen.

  BROSHURA

  © 2022 Progeen shpk. All Rights Reserved.

  Made by BePro