fbpx

Çmimi 75,336 

  • Sipërfaqja totale94.17 m2
  • Sipërfaqja neto80.30 m2
  • Sipërfaqja e përbashkët13.87 m2
  • Tipologjia2+1
  • Kati1
  • OrientimiVeri-Lindje

Apartamenti 2+1 në kompleksin Univers City, me sipërfaqe totale 94.17 m2. I organizuar me dy dhoma gjumi, një dhomë dite dhe dy tualete.

Apartament me të njejtën tipologji e gjeni në:

Katin 8Katin 7Katin 6Katin 5Katin 3Katin 2

Ndrysho katin