fbpx

Çmimi 56,432 

  • Sipërfaqja totale70.54 m2
  • Sipërfaqja neto60.15 m2
  • Sipërfaqja e përbashkët10.39 m2
  • Tipologjia1+1
  • Kati1
  • OrientimiVeri-Perëndim

Apartament 1+1 në shitje tek Univers City. Planimetri tepër komode dhe praktike, me orientim Veri-Perëndim, në katin e 1 të Godinës 4.

Apartament me të njejtën tipologji e gjeni në:

Katin 8Katin 5Katin 3Katin 2

Ndrysho katin