fbpx

Çmimi 82,496 

  • Sipërfaqja totale103.12 m2
  • Sipërfaqja neto87.93 m2
  • Sipërfaqja e përbashkët15.19 m2
  • Tipologjia2+1
  • Kati6
  • OrientimiVeri-Lindje

Apartament 2+1 me orientim nga Lindja. Apartamenti ka 2 dhoma gjumi, 2 tualete dhe një ambient për kuzhinën dhe qëndrimin.

Apartament me të njejtën tipologji e gjeni në:

Katin 8Katin 7Katin 4Katin 2Katin 1

Ndrysho katin