fbpx

Çmimi 55,050 

  • Sipërfaqja totale67.14 m2
  • Sipërfaqja neto56.93 m2
  • Sipërfaqja e përbashkët10.21 m2
  • Tipologjia1+1
  • Kati1
  • OrientimiPerëndim

Apartament 1+1 për shitje në Godinën 5 në katin e parë. Ky apartament është i organizuar për një jetesë shumë moderne dhe komode

Apartament me të njejtën tipologji e gjeni në:

Katin 6Katin 5Katin 2

Ndrysho katin