fbpx

Çmimi 78,099 

  • Sipërfaqja totale98.88 m2
  • Sipërfaqja neto83.85 m2
  • Sipërfaqja e përbashkët15.03 m2
  • Tipologjia3+1
  • Kati3
  • OrientimiJug

Apartament 3+1 në katin 3 të Godinës 5. Ky apartament është i përbërë nga tre dhoma gjumi, dy tualete dhe një ambient i përbashkët gatimi dhe ndenje, me dale në ballkon.

Apartament me të njejtën tipologji e gjeni në:

Katin 7Katin 6Katin 4Katin 2Katin 1

Ndrysho katin