fbpx

Çmimi 108,404 

  • Sipërfaqja totale132.20 m2
  • Sipërfaqja neto116.16 m2
  • Sipërfaqja e përbashkët16.04 m2
  • Tipologjia2+1
  • Kati2
  • OrientimiPerendim, Jug, Lindje

Apartament 2+1 në projektin Univers City, një nga apartamentet më të mëdha në godinën 3. Pozicioni i tij i vendosur në komplet gjerësinë e godinës i jep mundësi çdo ambienti të ketë dritë natyrale, me orientim Jug-Lindje dhe Veri-Perëndim. E përbërë nga dy dhoma gjumi, dy tualete dhe një ambient dite, ku përfshihet ambienti i gatimit dhe dhoma e ndenjes.

Ndrysho katin