fbpx

Çmimi 84,946 

 • Sipërfaqja totale86.68 m2
 • Sipërfaqja neto75.52 m2
 • Sipërfaqja e përbashkët11.16 m2
 • Tipologjia2+1
 • Kati1
 • OrientimiLindje

Apartament 2+1 në shitje në Univers City. Ambient komod me hapësira të bollshme për çdo familje. Dritaret dhe ballkoni me pamje nga Parku i madh.

Harta e katit

Ndrysho katin

3-min

NDËRTUESI

Progeen shpk është një shoqëri ndërtimi e themeluar në vitin 2013 e cila kryen veprimtarinë e saj si investitore në tregun e godinave të banimit por edhe si kontraktore e përgjithshme me referenca të shkëlqyera punësh për shoqëri e organizata ndërkombëtare.

KONTAKT

Progeen shpk
shitje@progeen.com
+355 69 241 6615
+355 69 707 1246

Zyrat: Rr. Shyqyri Bërxolli,
Pallati Intercosat. Ap.36B. Tiranë / Albania”

Na kontaktoni

  Pranoj që të dhënat e mësipërme të ruhen.

  BROSHURA

  © 2022 Progeen shpk. All Rights Reserved.

  Made by BePro