fbpx

Çmimi 92,286 

 • Sipërfaqja totale94.17 m2
 • Sipërfaqja neto80.30 m2
 • Sipërfaqja e përbashkët13.87 m2
 • Tipologjia2+1
 • Kati2
 • OrientimiVeri-Lindje

Apartament 2+1 në shitje, i mirëorganizuar dhe tepër komod. Apartamenti është me orientim Veri-Lindje, me dy dhoma gjumi të bollshme dhe një ambient dite.

Apartament me të njejtën tipologji e gjeni në:

Katin 8Katin 7Katin 6Katin 3Katin 1

Harta e katit

Ndrysho katin

3-min

NDËRTUESI

Progeen shpk është një shoqëri ndërtimi e themeluar në vitin 2013 e cila kryen veprimtarinë e saj si investitore në tregun e godinave të banimit por edhe si kontraktore e përgjithshme me referenca të shkëlqyera punësh për shoqëri e organizata ndërkombëtare.

KONTAKT

Progeen shpk
shitje@progeen.com
+355 69 241 6615
+355 69 707 1246

Zyrat: Rr. Shyqyri Bërxolli,
Pallati Intercosat. Ap.36B. Tiranë / Albania”

Na kontaktoni

  Pranoj që të dhënat e mësipërme të ruhen.

  BROSHURA

  © 2022 Progeen shpk. All Rights Reserved.

  Made by BePro