fbpx

Çmimi 70,487 

  • Sipërfaqja totale85.96 m2
  • Sipërfaqja neto75.53 m2
  • Sipërfaqja e përbashkët10.43 m2
  • Tipologjia2+1
  • Kati1
  • OrientimiPerendim

Apartament 2+1 me një ndarje perfekte midis zonës së ditës dhe asaj të natës, i pozicionuar në katin e parë të banimit. Vjen me të gjitha komoditetet si dy tualete, dy dhoma gjumi dhe ambient ndenje/ngrënie.

Apartament me të njejtën tipologji e gjeni në:

Katin 8Katin 4

Ndrysho katin